Termeni de Utilizare

§1 Înainte să te înregistrezi la Molehill Empire trebuie să accepţi Termanii de Utilizare.

§2 Molehill Empire permite utilizatorilor să comunice între ei. Aceştia sunt responsabili de conţinut. Materialele pornografice, rasiste, insultele sau conţinuturile ilegale nu vor fi tolerate şi poate duce la o ştergere a contului. Acest lucru se aplică la orice alt comportament care poate fi considerat fiind abuziv.

§3 Nici un utilizator nu are dreptul de participare la Molehill Empire. Furnizotul îşi rezervă dreptul de a respinge accesul utilizatorilor sau ştergerea acestora, în cazul unei încălcări a terminilor de utilizare.

§4 Trişarea:

(1) Fiecare jucător poate utiliza doar un singur cont. Aşa numitul "multi-account" nu este permis..

(2) Cadouri, credite sau comerţul cu un avantaj mare în joc nu sunt permise şi acestea pot fi pedepsite cu ştergerea contului.

(3) Condiţiile extrem de favorabile între conturi vor fi strict examinate în special atunci când acestea sunt unilaterale.

(4) Bug-urile trebuie să fie raportate şi nu se pot folosi pentru a crea nici un avantaj

(5) Exploatarea oricărei erori în general poate duce de asemenea la ştergerea contului.

§5 Bots sau orice alt program/script sunt strict interzise.

§6 Molehill Empire nu îşi asumă nici o responsabilitate pentru posibilele daune cauzate în defavoarea utilizatorilor. Utilizatorul nu va avea nici un drept să ceară despăgubiri.

§7 Calitatea de membru poate fi anulată în orice moment prin ştergerea contului de către utilizator sau de către un administrator al jocului.

§8 Ordinele date de către administratori sau moderatori trebuie să fie respectate.

§9 Echipa jocului Molehill Empire nu îşi asumă nici o responsabilitate pentru conţinutul de pe site-urile extrene. Link-urile către alte site-uri externe publicate de către altă persoană, în afară de cele echipa jocului Molehill Empire sunt interzise, ca şi folosiera unui URL la numele de utilizator în joc sau pe forum. Conturile care încalcă această regulă vor fi şterse fără nici o avertizare. Excepţie fiind doar pentru site-urile care sunt dedicate exclusiv sau asociate cu acesta. Molehill Empire.

§10 În cazul în care una dintre aceste reguli sunt inadmisibile, valabilitatea celorlalte reguli nu se va afecta cu nimic..