Wurzelimperium
Ați fost deconectat.
Vă rugăm să rețineți:
Ați fost deconectat în mod automat după 2 ore. Această este o măsură de securitate pentru a proteja contul dumnevoastră în cazul în care lucrați la un PC public (școală, universitate, internet cafe) și ați uitat să vă deconectați.

Distracție plăcută la joc în continuare!!

Echipa MolehillEmpire

Înregistrare
Server:
Nume de autentificare:
Parolă:
GFX activ?
Autentificare portal
Autentificare centrală cu contul tău de portal.
Nu ai încă cont de portal? Click aici!
Server

Nume portal

Parolă portal


Află mai multe
X

Reguli Joc

Cerinţe sistem

Cerinţe sistem

Windows

Sistem de operare: Windows XP incl. Service Pack 2 sau Windows Vista

Browser: Internet Explorer 7, Firefox 2.0 sau mai nou, Opera 9.5 sau mai nou, Safari 3.1 sau mai nou

Macintosh

Sistem de operare: Mac OS X 10.4 Tiger sau 10.5 Leopard

Browser: Safari 3, Firefox 2+ sau browser compatibil

Linux/UNIX

Firefox 2+ sau browser compatibil

Despre

Molehill Empire ...
... este un simulator distractiv de economie, care se învârte în întregime în jurul grădinăritului. Ca şi joc de browser gratuit, funcţionează în întregime pe browser-ul tău, fără a fi nevoie de descărcări sau programe adiţionale!
Prin sarcina oferită de a fi un harnic pitic grădinar, vei avea posibilitatea de a crea propria ta Grădină privată. Salată, morcovi, căpşuni, spanac sau ceapă sunt unele din planetele pe care o să le poţi creşte. Vizitează prietenoasele oraşe Valea Verde şi Grădiland Ville pentru a face comerţ cu alţi jucători, cumpăra noi plante şi decoraţii pentru ca acestea să strălucească în grădina ta, livrează plantele cerute de către clienţii tăi şi asigură-te că eşti un vecin bun... sau te poţi trezi într-o zi cu grădina plină de o armată de cârtiţe...

Poveste

Salutare şi bun venit în micul meu paradis grădinare!
Lasă-mă să mă prezint, numele meu este Robin Rădăcină, şi sunt un pitic grădinar cu foarte multă experienţă şi foarte respectat. S-ar putea spune că m-am născut cu un deget verde. Dar chiar şi un pitic grădinar poate să facă o rotaţie din când în când, de aceea mi-am cumpărat un nou calculator mai performant. În timp ce mă plimbam pe internet, am găsit un joc de simulare-economică foarte interesant numit Kapi-Regnum.
Ei bine, de atunci nu prea am mai avut timp să cresc verdeţuri sau să vizitez piaţa. În afară de asta, am cunoscut o pitică minunată la o conferinţă şi... trebuie să petrec ceva timp şi cu ea de asemenea. Deci, după cum poţi vedea, dacă nu găsesc pe cineva să mă ajute cât mai repede, minunata mea grădină va fi cu singuraţă complet infestată de către cârtiţe - să nu mai zic de toate acele buruieni care au apărut în grădina! Când te-am văzut trecând chiar prin faţa grădinii mele m-am gândit imediat: Acum există o persoană potrivită pentru a-i încredinţa mica, dar minunanta, mea grădină. Ce spui? Nu cunoşti prea multe despre grădinărit? Nu-i nici o problemă. Ia această lopată şi această stropitoare şi apropie-te. O să te învăţ tot ce ai nevoie pentru a-ţi face propria ta grădină!

Molehill Empire
România